- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

A lakhelyelhagyási tilalom csupán retorzió

2011. szeptember 12-én

száműzetésem 98. napján

A mai napon több más indítvánnyal együtt a Kaposvári Nyomozó Ügyészség felé újból jeleztem, hogy a lakhelyelhagyási tilalmam fenntartását nyomozási érdekek nem indokolják, amely alapján okkal vetődik fel, hogy a lakhelyelhagyási tilalmat retorzióként „kapom” az első pillanattól kezdve a koncepciós eljárás jegyeit viselő eljárásban.


Száműzetésben

Leírtam újból, hogy a koncepciós meghurcoltatás oka a politikai akarat, mivel szakszervezeti vezetőként való kiállásom nem kívánatos egyes politikusoknak, nem kívánatos az, hogy kiálljak a munkavállalók mellett és a közvélemény számára elmagyarázzam a rossz döntések mögöttes, valódi okait, összefüggésekre mutassak rá és bíráljam a véleményem szerint keveseknek előnyös és sok esetben nemzetellenes kormányzati törekvéseket.

Ezzel egyidejűleg, mint hivatalos szerv felé jeleztem, hogy több helyről személyesen arról tájékoztattak, hogy politikai fogolyként való lakhelyelhagyási tilalmam alatt likvidálni akarnak. Ennek valóságtartalmát leellenőrizni nem tudom, de ez rendkívüli módon aggasztó számomra és kk. gyermekem számára.

Azért tartom egyrészt aggasztónak, mert az tény, hogy a letartóztatásom előtti napon már tájékoztattak, hogy leakarnak tartóztatni, valamint arról is, hogy meg akarnak mérgezni. Ugyanakkor az Országházba Kövér László házelnök már azért nem engedett be, mert szerinte „nemzetbiztonsági kockázatot” jelentettünk, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy ő is tudott a letartóztatásom elrendeléséről. Továbbá 2011.06.02-án a Belügyminiszter dr. Pintér Sándor, akinél tárgyalni voltunk távozásunk után a többi szakszervezetnek tett kijelentése is alátámasztja aggodalmamat. A honlapunkon elhelyezett videofelvétel pedig igazolja, 2011.06.02-án magam is erről beszélek, hogy le akarnak tartóztatni.

A Kaposvári Nyomozó Ügyészség Vezetője dr. Horváthné dr. Fürst Gabriella és helyettese dr. Matyók János pedig, mint közreműködők érdekes módon másnap le is tartóztattak olyan embertelenül és megalázóan, ami az ötvenes éveket követően példátlan volt eddig hazánkban, ez az embertelen és megalázó magatartásuk a mai napig sem szűnt meg.

Így hivatalosan is jelzéssel éltem, hogy amennyiben személyemmel vagy kk. gyerekemmel valami történne, pl-ul váratlan változás állna be egészségügyi állapotomban, esetleg megmérgeznének, balesetet szenvednék, vagy akár az orvos azt állapítaná meg, hogy természetes halállal haltam meg, az nem lesz igaz, annak a Kaposvári Nyomozó Ügyészség Vezetője és helyettese és az Őket irányítók a felelősei!

Ezzel egyidejüleg jeleztem azt is, hogy a félreértések elkerülése végett továbbra sem kívánok Kaposvári Nyomozó Ügyészség ellen elfogultságot bejelenteni!

Továbbra is kértem az eljárást bűncselekmény hiányában megszüntetni, mert nem követtem el semmit!

Jelzéseimet a Kaposvári Nyomozó Ügyészség részére terjesztettem elő, azzal, hogy az Őket irányító felsőbb szerv felé küldjék meg!

A személyemmel történtekről pedig a tagságot és a magyar állampolgárokat ez úton tájékoztatom.

A megrendelőknek és a végrehajtóknak pedig az alábbi idézetet küldöm:

„Én nem kívánom senkitől,>br />hogy csudás dolgot tegyen,
de joggal kívánom mindenkitől,
hogy mindig ember legyen….”

(Ady Endre)

 

 

Szima Judit főtitkár
helyt állásom okán
kiskorú gyermekemmel együtt
embertelen helyzetbe taszított
és a mai napig a
embertelen helyzetben tartott magyar állampolgár