- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Házkutatás!

A terror és a megfélemlítés tartozik valójában a kormány eszköztárába a Nemzeti Konzultáció nevű bohócparádé leple alatt.

Házkutatás a TMRSZ központjában!

Ma, azaz 2011. június 3-án egy kb tíz fős társaság a Kaposvári Nyomozó Ügyészségtől a szekszárdi rendőrökkel felvértezve megszállta a TMRSZ KKI Szekszárdi központját és az ott dolgozókat megfélemlítve a szakszervezet összes gazdálkodási adatát lefoglalják 2004-től kezdődően, valamint a teljes számítógépes adatállomány lefoglalására tesz kísérletet újból.

A kormány végrehajtó szervezetének terrorizáló magatartása elfogadhatatlan!
Az ügyészség egyedül a TMRSZ-t zaklatja és korlátozza működésében, bűncselekmény elkövetése útján. Félévente úgy járnak a TMRSZ központjába, mint egy könyvtárba, ahonnan a számukra szükséges adatokat büntetlenül letöltik, letölthetik.

A megjelent pribékeket a legcsekélyebb mértékben sem zavarja, hogy az APEH félévente tartott az elmúlt években teljes körű vizsgálatot a szakszervezet gazdálkodásával kapcsolatban. Az sem zavarja a bohóckormány szolgáit, hogy esetleges pénzügyi visszaélésre utaló adatok esetén nem az ügyészség hatásköre a gazdálkodással kapcsolatos adatok büntetőeljárás keretében történő vizsgálata, hanem az APEH (jelenleg: NAV) erre létrehozott szervezetéé.

A hétfői demonstráció megzavarására alkalmas ténykedés, az előkészületek akadályozása, a KKI-n dolgozó munkatársak terrorizálására, megfélemlítésére alkalmas ténykedés elfogadhatatlan egy magát demokratikusnak minősítő kormányzattól. Elfogadhatatlan, hogy az Európai Unió egyik tagországában, azt a szakszervezetet és annak vezetőit a kormány megfélemlítse, akik jelenleg egyedül állnak ellent annak, hogy Orbán Viktor és bandája 3 millió magán-nyugdíjpénztári tag kirablása után a korkedvezményes nyugdíj rendszer jogosultjait is kirabolja, földönfutóvá tegye!

A kormány hadat üzent nem csupán munkavállalók százezreinek, hanem azoknak a szakszervezeteknek is, aki egyedül képviselik ma Magyarországon a dolgozók érdekeit. A nemzeti Üdülési Alapítvánnyal kapcsolatban a kormány már megfélemlítette az érintett szakszervezetek vezetőit.

A TMRSZ mindig távol tartotta magát a mutyizástól, így a kormány bezsarolás helyett a megfélemlítés, a félelem légkörének kiépítésével igyekszik lehetetlenné tenni a TMRSZ-t, a rendőrség egyetlen valódi érdekképviseletet folytató szakszervezetét.

A könyvelési adatok lefoglalását követően – ugyanúgy, mint ahogy korábban is – a különleges személyes adatokkal kíván szabadon rendelkezni a magyar kormány végrehajtójaként funkcionáló ügyészség. Szabadon adták vették maguk között eddig is a szakszervezeti adatokat. A gestapo módszereit is megszégyenítő Orbán-kormány újabb tanúbizonyságát adta annak, amit eddig is már milliók tapasztalhattak meg. A szociális konzultáció, a Nemzeti Együttműködés csak maszlag. Valójában azt jelenti a nemzeti együttműködés, hogy vagy egyetértesz, vagy pedig jön a kormányzat fekete autója, bűnözőnek fognak minősíteni, miközben ők azok, akik a nép nevére való felhivatkozás álarca mögött az ország kifosztására, kirablására szakosodtak.

A TMRSZ közleményét a médiák többsége nem fogja átvenni, ezért nyomtasd ki, terjeszd, add tovább. Mindenkit várunk 2011. június 6-án minden ellenkező híresztelés dacára. A BM-ben mai napon tartott egyeztetésen a fenti objektív akadályok miatt sem tudunk részt venni, de már eddig is ízelítőt kaphattatok arról, hogy az egész csak egy színjáték. Néhány mutyi szakszervezeti vezető felhatalmazás nélkül alkudozik, kufárkodik a tulajdonotokkal és 30 ezüstpénzért akarják eladni a tulajdonotok, az életetek. Hétfőn ezt nem hagyhatjuk válasz nélkül. Kimegyünk az utcára és tiltakozni fogunk.

A kormány megfélemlítő, a munkavállalók kirablását előkészítő terrorizáló ténykedése tovább folytatódik. Minden munkavállalónak az utcán a helye 2011. június 6-án a Kossuth téren.

Magyarországon megszűnt a demokrácia azokon a területeken, ahová Orbán Viktor és bandája beteszi a lábát. Veszélyben a szabadság, veszélyben az eddig kivívott jogok. Orbán Viktor a demokratikus jogokat nyilvánosan és lábbal tiporja. Az ilyen kormányfőt és egész kormányát el kell zavarni, mivel nem a demokratikus elvek mentén kormányozza a Magyar Köztársaságot!

Tiltakozunk továbbá a kormány zsaroló, megfélemlítő, és a tényeket meghamisító hazug propagandája ellen is!

TMRSZ

Házkutatás