Magyar állampolgár véleménye

Tisztelt Szakszervezeti elnökség, tagok!

Jómagam egy tisztességes állampolgár vagyok Magyarország szívéből.

Nem tartom magamat se jobboldalinak, se baloldalinak, se szélsőbal se szélsőjobboldali embernek. Én magamat magyar, nemzeti érzelmű embernek tartom, aki büszke a hazájára, annak múltjára és arra aminek született. Ennek még pedig egy olyan oka van amire gondolom önök is rájöttek és jómagamnak is kinyílt ezzel kapcsolatban a szemem.

Önök is jól látják hogy a pártos játékoknak egy szerepe van és nem több, hogy megosszák az egységet, mert abban van az erő, a határozottság és az igazság. Megosszák az ország lakosságát hogy ne tudjunk egységesen változtatni azon ami elromlott, vagy harcolni azért ami elveszett.

Szembe állítanak egymással minket hogy ne legyünk képesek együtt az egység erejével változtatni, vagy éppen a dolgokat jobbá tenni, sőt elérni azt hogy fejlődjünk társadalmilag és gazdaságilag.
Itt az „oszd meg és uralkodj” elvét használják, hogy míg mi egymással hadakozunk feleslegesen és értelmetlenül, addig ők képesek legyenek győzedelmeskedni, képesek legyenek uralkodni felettünk, magukat meggazdagítani és uralmukat bebetonozni.

Abban reménykednek hogy megfogják hallgatni a szavaikat és teljesíteni fogják követeléseiket?
Egy önöktől, vagy kollegájuktól származó levélben csodálatos módon le volt vezetve hogy a miniszteri pozíció mit is jelent és mit is hordoz magában, ugye ez egy latin eredetű szó és szolgát jelent.
A magyar parlamentbe tevékenykedő politikusok feladata lenne hogy minket szolgáljanak, ami érdekeinket és jólétünket szolgálják.
Na most egy dolog teljesen biztos, hogy ők szolgálnak de nem minket, illetve minket kiszolgáltatnak.
Ezt az országot a Gyurcsányi és Orbáni hatalom karöltve tett teljesen tönkre és uraim még zuhanunk nagy sebességgel, a gödör alja pedig vészesen közelít.
Figyelemmel kísérem hogy önökkel az elmúlt időbe mi történik és felháborító amit tesznek a közbiztonsággal, amit tesznek az önök szakmájával, de kérem uraim, álljunk végre fel és ne abba a csőbe nézzünk csak, mert ez már rég nem csak önökről szól, Ez már Magyarországról szól!

Az országot tönkretették és folytatják, a gazdaságot darabokra szedték, a társadalmat szintén, és miről beszélnek ott fent? Új hitel, Svájci frank befagyasztása, a magyar ember az rasszista, az orvosok százával hagyják el az országot és nem csak ők, hanem mindenki aki meg akar élni, az állam meg akarja vonni a támogatást az iskoláktól.
Ez nem megoldás, hanem a probléma söprögetése és ezzel még több probléma elődidézése. Kérem önöket hogy nézzenek körül és vegyék észre, hogy az ország alapjainak estek most neki és azokat akarják szétzúzni.
Hova fognak járni a fiaink iskolába, mikor már pénz arra se lesz ,hogy ételt vegyünk mert a bankoknak kiszolgáltatták az országot és az átlag ember nem fogja tudni fizetni a rezsit, a hiteleit, a gyerekei eltartását, az élelmezést, az oktatást, a ruháztatást.
Ki fogja meggyógyítani a beteg gyerekeiket mikor már orvos se lesz az országba, vagy nem tudják majd az orvost megfizetni?
Az emberektől akarják elvenni egy havi fizetésüket és nyugdíjukat, kezdetnek. Azoknak az embereknek a fizetését és nyugdíját akik már most is csak napról napra élnek és nem tudják hogy a következő nap mit hogy fognak kifizetni.

Az emberek azért fizetnek és azért rokkannak bele a fizetnivalókba, hogy az őket kisemmizők és kirabolók, jól élhessenek. Hogy eltartsuk a bűnözőket, legyen az színesfémtolvaj, politikus, vagy bank/…bankár.

Az embereknek kell megfizetni azokat a hibákat amiket mások a mi kárunkra követettek el szándékosan, hogy ő/ők jól élhessenek.
Magyarország mára egy kiszolgáltatott, nem sokat érő ország lett
és ez csak azért van így, mert így akarták, mi pedig hagytuk.
Ha ez folytatódik akkor kaphatnak maguk kicsit jobb fizetést, vagy kedvezményes korhatárú nyugdíjt, de garantálom hogy olyan korszak fog beköszönteni hogy az amit kaptak semmit nem fog érni, sőt még annyit se. Most, vagy csak magukért fognak harcolni, vagy az országért, mert ahogy említettem ez már nem csak magukról szól, ez Magyarországról szól, a jövőjéről és a jövő generációiról, a maguk gyerekeiről, unokáiról szól.
Döntsék el hogy miért akarnak harcolni, üres papírért, hazug, zsarnok politikusért?
Vagy azokért akiket szeretnek, a gyerekeikért, az ő jövőjükért, a hazájukért, és első sorban az igazságért?

A kormány már nyíltan magyar ellenes, látszik ez intézkedéseiben és megnyilvánulásaiban, ne higgyék el az üres és hazug szavakat, mert én akkor és annak fogok hinni aki képes lesz magyar gazdaságot építeni, egy olyan szikla szilárd erős magyar gazdaságot ami mindennek az alapja és egy olyan erkölcsileg erős magyar eszmét és társadalmat felépíteni ami minden politikai tevékenységtől független.
Nem bal, de még csak nem is jobb oldalra kell állnunk, hanem középen kell megindulnunk emelt fővel és a kötést a szemünkről levenni, nem másnak vakon elhinni amit a fülünkbe kiabál hanem hallani a szívünk halk suttogását.

Én ki fogok tartani önök mellett, mert honfitársaim és önöket is úgy ahogy engem is sárba tipornak azok akiknek minket kellene szolgálniuk. Kérem hogy önök is tartsanak ki a magyar nép és az igazság mellett, mert ez most nem szervezetekről szól, ez most egy népről, egy országról szól.

„Nem érti ezt az a sok ember,
Mi áradt itt meg, mint a tenger?
Miért remegtek világrendek?
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett.
De most sokan kérdik: mi történt?
Ki tett itt csontból, húsból törvényt?
És kérdik, egyre többen kérdik,
Hebegve mert végképp nem értik –
Ők, akik örökségbe kapták -:
Ilyen nagy dolog a Szabadság?”

Márai Sándor – Mennyből az angyal /részlet/

Vélemény