- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Hogyan is adtak el benneteket?

Az alábbiakban a HírTV ma este 19.00 órás híradójának részletét tekinthetitek meg.

Nos a TMRSZ kivételével a szakszervezetek a hétvégi és a mai tárgyaláson az alábbiról egyeztek meg (nem mi mondtuk, hanem a HírTV!) Akkor most tessék, ismerjétek meg, mi az a munkapéldány, amit a szakszervezeteknek a mai napon Pintér Sándor belügyminiszter szétosztott azzal, hogy ezt fogja beterjeszteni a kormány asztalára. Hogy is mondta Kónya Péter a HírTV híradójában?

A javaslatcsomag, amivel a miniszter úr holnap a kormányülés elé kíván menni, az több tekintetben kezelhető és tudomásul vehető. Nem állítjuk, hogy jó, hiszen nem lehet arról beszélni, hogy bármilyen módon kedvezményeket akarnak elvonni, vagy valamilyen csökkentéseket akarnak létrehozni, vagy bevezetni az bármilyen módon jó lenne, vagy elfogadható lenne.

Semmi tiltakozás, semmi egyéb, és a média máris harsogja, hogy megegyeztek a szakszervezetek. Nos íme, itt van az, amiben megegyeztek. Megegyeztek, mert nincs tiltakozás, nincs egy szó sem, hogy ebbe mi nem egyezünk bele, csak a fenti mondatcsokor.

A TMRSZ május 30-án ismételten demonstrálni fog, mert kiállunk azért, hogy szerzett jogot egyetlen egy kollégától és már nyugdíjas kollégától sem vehet el senki, még ez a kormány sem! Várunk mindenkit, aki egyet ért törekvéseinkkel, függetlenül attól, hogy tűzoltó, katona, vám- és pénzügyőr, büntetésvégrehajtási dolgozó, vagy rendőr. Közre fogjuk adni a demonstráció forgatókönyvét és azt is, hogyan csatlakozhattok hozzánk.