Szolidaritási Nyilatkozat

 

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából 2011. május 12-én Budapesten, a Kossuth téren tartandó demonstráción résztvevő egészségügyi dolgozókkal.

 

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete szolidaritását fejezi ki valamennyi egészségügyi dolgozóval, akik a jelenlegi kilátástalan anyagi és erkölcsi helyzet ellenére is hivatásukhoz hűen a MI egészségünk érdekében látják el nap mint nap súlyos felelősséggel járó feladataikat.

Mindannyian ismerjük, és saját bőrünkön tapasztaljuk az egészségügy helyzetét, mely nemcsak az ott dolgozókat, hanem a bármely okból egészségügyi szolgáltatást igénybevevőket, azaz MINKET és CSALÁDUNK TAGJAIT is hátrányosan érint.

A személyi valamint az anyagi erőforrások hiánya hosszú távon a MI valamint CSALÁDUNK egészségének kárához vezet, melynek megállítása érdekében a kormány semmit nem tesz.

Május 12-én 16 órától kezdődően az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából a Kossuth téren szervezett demonstráción való részvétellel fejezzük ki szolidaritásunkat az egészségügyben dolgozókkal tekintve, hogy az ő jövőjük egyben a miénk is!

Ezúton tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete a közszféra másik nagy veszteseivel, azaz az egészségügyi dolgozókkal együtt kíván felhívást intézni a kormány, a politikai részeseihez azzal a demonstráción való részvételével, illetve az egészségügyi dolgozók támogatásával.

Kérünk mindenkit elsősorban Budapesten, hogy aki tud az 2011. május 12-én 16 órától kezdődően az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából tartott demonstráción vegyen részt!

 

Szekszárd, 2011. május 11.

 

Tisztelettel:

 

Szima Judit
Főtitkár