- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Egy vízió így 2011. derekán

A jelenleg nyugdíjban lévő kollegákra az alábbi menetrend szerint fognak lecsapni.
(A magánnyugdíj-nevében a magán szó nem elírás-ellopása volt a főpróba. Bejött. Mindenki önként vállalta,hogy visszalép.Igaz külső nyomásra de nem ez a lényeg.)

1. A nyugdíjast behívják felülvizsgálatra. Jóslatom szerint 80%-90%-uk alkalmas lesz valamilyen feladatra.(természetesen csak a tiszthelyettes-zászlós kategória)

2. Kiértesítik, hogy a “bizottság” alkalmasnak találta fegyveres szolgálatra. (Itt esetleg részletezik, hogy a jelenlegi egészségi állapotából kifolyólag A-Z -ig kategóriába tartozik – ha ez nincs addigra meg teremtik a jogalapot)

3. Kiértesíti a volt vagy esetlegesen egy központi gyűjtő (CSURMA) szolgálati hely ,hogy jelenjen meg év, hó, nap, óra, perckor. (Természetesen itt már kötelezettségei vannak.)

4. Jelentkezik!

5. A sajnálatos események tükrében szüksége van a hazának  a szolgálataira, mert az államadósság oly mértékű, hogy az ön ellátása ilyenformán nem biztosítható. – Mondják -. Majd aláiratják mindenkivel a saját kérésére hivatásos állományba való visszavétel passzust. (Erre utaltam a magánnyugdíj főpróbával) Majd megkezdődik az integrálás.

6. “Szerencsésebb” esetben a volt szolgálati helyre – nem tudni milyen beosztásba – helyezik vissza szerencsétlenebb helyzetben egy másik beosztásba amit vagy elfogad vagy nem. – jelenlegi választása nem befolyásolja a jövőbeni történéseket – Aki elfogad valamit azt felszerelik és irány a “rizsföld”.
Aki nem fogadja el a felajánlott beosztást vagy kettőt vagy hármat az a HSZT szerint : irány Darány

7.  A napi hírek alapján :akár 2 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető lesz az, aki visszaél a társadalombiztosítási, szociális, vagy más jóléti juttatással, így például a ROKKANTNYUGDÍJJAL, vagy a TÁPPÉNZEL. (hivatásosoknál ez betegszabadság de ne lovagoljunk a szavakon)
Ennek a bűncselekménynek 20 ezer forint lesz az értékhatára.
Tehát aki azon töri a fejét ,hogy majd betegre jár vagy megint leszázalékoltatja magát vigyázzon.

8.  Következnek az EÜ szűrések és a fizikai felmérők megbízhatósági vizsgálatok ahol valamilyen okból x%- ki fog rostálódni, x%- ra rá tudnak húzni valami kis stiklit a magánéletében ,illetve lesz aki azt mondja ,hogy – kapjátok be – aztán leszerel.
Végkielégítés nincs, munknélküli nincs. Bár a kormány azt mondja: senki sem marad ellátatlanul…
Kérdés ,hogy az eddigi 120.000 ft-os nyugdíj helyett amiért megdolgozott az egyén ellátásnak minősül-e a 28.800 ft-os ellátás, ha lesz ilyen egyáltalán.

9.  Aki esetleg valamilyen csoda folytán mégis a nyugdíjrendszerben marad az számíthat rá,hogy az ellátása ilyen-olyan jogszabály módosítások után más néven de csökkentett formában kerül kiosztásra – tekintettel az államadósságra -.

10. Aki esetleg munkaügyi vagy egyéb a költségvetést érintő perekben töri a fejét, azt elfelejtheti. Ugyanis a kormány erről is gondoskodott…

 

Aki nem hiszi járjon utána…