- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Lázár János véleményét megmondta: le vagyunk mi sz@rva

Forrás: kuruc.info

Lázár JánosLázár János nem egyszerű figura. Ami még ennél is lényegesebb, nem szegény. Több tízmillió forintot érő autóját mi, adófizető magyarok álljuk számára, mert ő „időben” és „biztonságosan” kell odaérjen.

Hogy hova? Nos, ahhoz nekünk, mezei polgároknak, lakáshitelben fuldoklóknak, a svájci frank és egyéb devizák ingadozásainak kitett magyaroknak semmi közünk. Különben is, ha eddig nem vittük semmire az életben, akkor meg is érdemeljük – ez Lázár elvtárs véleménye.

 

 

Lázár elvtársnak tehát mi fizetjük több tízmilliós autóját, hogy biztonságosan és időben tudjon odaérni a hódmezővásárhelyi önkormányzat ülésére. Oda, ahol aztán a pofánkba vágja, szart sem érünk mi, magyarok.

Nagyjából ennyi a lényege a fent hallható Lázár-monológnak. A lelkem jól érzi magát, száguld a szekere, pénze mint toll a libán és nem érti, hogy magyarok millió miért szegények. Ehhez már hozzászoktunk, a minket képviselő politikusoknak fogalma sincs valós problémáinkról. Lázár ezen is túlmegy és a pofánkba vágja: magunknak köszönhetjük, mert nem kapartunk, nem tettük kockáról kockára a…, mit is? Az adósságainkat? A bért, amiből egy létminimum alatti életet sem lehet már finanszírozni? Nem tettük össze a kockákat, hogy nálunk már uniós árak vannak, míg a bérek csak töredékét teszik ki Európa szerencsésebb részén született polgártársainknak?

A Lázár-monológ a hazai politikai stílus kvintesszenciája, a „ne zaklassatok már engem a bajaitokkal” című képviselői hozzáállás manifesztálása. Nincs még egy iylen ország, ahol ezt tűrné a birka nép, de nálunk valamiért ez is el fog sikkadni, Csermely Péter majd megvendégeli Lázár elvtársat a Hír tévé esti műsorában, ahol sziklaszilárd arccal elmondja majd, ő nem így és nem úgy gondolta. Aztán megy tovább minden a régiben…

Milyen politikus az, aki gúnyosan dicsekszik fiával, aki amúgy nem kapart, nem tett kockáról kockára semmit, hanem apja által a mi pénzünkön összehozott tutiba ül majd bele, nos, mennyi szégyenérzet-hiány kell ahhoz, hogy az önkormányzat testületi ülésén ajánlgassa a lányos asszonyoknak saját fiát, mint „jó partit”?

Lázár elvtárs társkereső szolgáltatásnak fogja fel a helyi önkormányzatot és a politikát úgy általában. Ha nem mi fizetnénk ezt az önfeledt szórakozását, akkor csak legyintenénk. A baj az, hogy mi fizetjük őt azért, hogy megalázzon és továbbra is úgy teszünk, mintha mindez rendben lenne. Gyurcsány óta nincsenek illúzióim a magyar társadalommal kapcsolatban, titokban viszont reménykedem, a fent hallható monológja miatt lemond Lázár elvtárs.

 

Hogy én milyen naiv vagyok…

(Kuruc.info, Geyer)

 

Forrás: kuruc.info