Nyári tábor 2011 – Keszthely

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet
és a
Rend-Őréért Közhasznú Alapítvány

Díjmentes nyaralási lehetőséget biztosít

 

Közös szervezésben folytatva hagyományát a jól sikerült 2006. évi keszthelyi, 2007. évi Neszmélyi tábor a 2008.évi Tőserdei, a 2009. évi Debrecen Vígkend Major, 2010 Balatonfenyvesi tábor után újra, ebben az évben is tagjai gyermekei részére, összesen 110-120 főnek díjmentes nyaralási lehetőséget biztosít.

Keszthelyen a Veszprémi Egyetem Pethe Ferenc Kollégiumában
I.turnus – 2011. július 18-24
II.turnus – 2011. július 25-31

 

A tábor célja:

 

– Felhívni gyermekeink figyelmét a negatív életvitel káros hatásaira.

– Egészséges életmódra nevelés, környezetünk megismerése és egyéb élethelyzetekből adódó megelőzési oktatások.

– Kirándulásokon keresztül a környék megismertetése.

A kitöltött jelentkezési lapot a titkáron keresztül a TMRSZ Központjába kell eljuttatni május 25-ig. Ezt követően a TMRSZ Vezetősége dönt az elosztásról. Az elosztást követően a Táborozásban résztvevők értesítést kapnak.

Étkezés napi három alkalommal. A táborba való, illetve onnan történő elszállításáról elsősorban a szülőknek kell gondoskodnia.

A táborba elsősorban 7 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várjuk.

Keszthely több mint 750 éves múltra visszatekintő település, a Balaton fővárosa. A város és közvetlen szomszédságának természeti adottságai a Balaton partján fellelhető történelmi emlékekben, és kulturális hagyományokban leggazdagabb településként ma is turisztikai, és szellemi központ.

A patinás városkép, a különböző korok történelmi örökségének találkozása, a Balaton egyetlen korhűen felújított szigetfürdője sajátos hangulatot kölcsönöz Keszthelynek. A város központjában lévő sétálóutcán hangulatos éttermek, kávézók várják a vendégeket. Az ország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya a Festetics-kastély, különleges parkjával, a gótikus plébániatemplom a város főterén, vagy a tó történetét bemutató Balatoni Múzeum jól mutatja a város kitüntetett szerepét a Balaton partján. Keszthely nagy múltú iskolaváros és a környék kulturális központja, ennek köszönhetően régi hagyományai, és visszatérő rendezvényei miatt méltán nevezik a Balaton Fővárosának.

 

P r o g r a m:

 

Helikon strandon fürdés, Múzemum látogatás (Kastély, Balaton, Georgikon) Dottó vonattal városnézés, rendőr-kutyás, tűzoltó és vizirendőr, mentős bemutatók, kirándulás a kis Balatonra, Szigligeti vár, Afrika múzeum, Sárompek Pékség bemutatása, kóstolóval, Almakúti Bt látogatása.

Szabadidőben fagyizás, süteményezés.

 

 

Tábor vezetője: Szalayné Török Enikő

Tábor szervezője: Rainiss Gábor

 

 

A rendezők a változtatás jogát fenntartja!

 

 

 

Jelentkezési lap letöltése
Szülői nyilatkozat letöltése