- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Valaki hazudik

Ki hazudik az ORFK Vezetőhelyettese, vagy a BRDSZ főtitkára?

A TMRSZ főtitkára a BRDSZ főtitkárát dr. Bárdos Juditot a tegnapi napon 2011.02.27-én telefonon figyelmeztette arra, hogy a jövőben tartózkodjon a TMRSZ és annak főtitkára lejáratásától és szakszervezeti tisztségviselőhöz méltóan viselkedjen, ha a TMRSZ-ről, vagy annak főtitkáráról beszél. Ennek apropóját az utóbbi időben történt BRDSZ főtitkári megnyilvánulások adták (pl.: RÉT ülésen, a Honvédelmi és Rendészeti Albizottság ülése előtt, munkáltatóval folytatott egyeztetések során).

Felhívta a figyelmét arra, hogy szakszervezeti vezetőként nem elsősorban a munkáltatóval kell “mutyiznia”, hanem kizárólag a dolgozók érdekeinek a képviseletére szól a felhatalmazása. E körben kérdezett rá a főtitkár arra is, hogy miként fordulhatott az elő, hogy a BRDSZ 2010-es gyártási évű, közbeszerzés során bűnügyi ügyintézői célra bérelt VW Golfot kapott a rendőrségtől, addig a TMRSZ-nek térítés ellenében sem hajlandó az ORFK autót adni.

Bárdos Judit BRDSZ főtitkár tagadta azt, hogy nekik 2010-es gyártási évű VW Golfjuk lenne, melyet a mellékelt levelükben meg is erősítenek, ugyanakkor a TMRSZ rendelkezésére áll az ORFK Gazdasági Főigazgatójának Lajtár József r. vőrgy. 2010.11.05-i dátumozású levele, amelynek 4. oldalán egyértelműen 2010-es gyártási évű VW Golfról ír, melynek rendszáma sem egyezik meg a dr. Bárdos Judit által megadott 9 éves autó rendszámával.


Klikk a képre a nagyításhoz!

Szóval az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok alapján jogos a következtetés, hogy valamelyikük vagy nem mond igazat, vagy pedig az eltelt három hónap során az ORFK visszavette a BRDSZ főtitkárának juttatott gépjárművet, amely egyértelmű beismerése lenne a nyílt és leplezetlen munkáltatói kivételezésnek.


Klikk a képre a nagyításhoz!

TMRSZ