- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Új felszerelők ruházati ellátmánya

Előzmény: Fejetlenség továbbra is!

A Készenléti Rendőrség Parancsnoka az újonnan felszerelő kollegák ruházati ellátmánya körüli anomáliák rendezésére vonatkozó felvetésünkre 2010.12.28-án 29022/31924-1/2010. ált. számú levelében arról tájékoztatta a TMRSZ-t, hogy 2011.01.01-től az állományában kinevezésre kerülő próbaidős állomány a szolgálati feladatok ellátásához szükséges ruházatának egy részét a rendészeti szakközépiskolákon vette fel.

Levelében írtak alapján a fennmaradó ruházati ellátmány – bevetési nadrág, szolgálati garbó pulóver, jólláthatósági átvető, sapkajelvény,névkitűző a Készenléti Rendőrség objektumában kerül kiosztásra 2011.01.03-tól a Támogató Igazgatóság Műszaki munkatársai által. A ruházat Készenléti Rendőrség budapesti objektumába történő beszállításáról az ORFK.GF GEI gondoskodik.

Tájékoztatása szerint a mérethelytelen és minőség-reklamációs ruházatok cseréjét – kivéve szolgálati bakkancs és szolgálati bőrkesztyű – az ORFK.GF GEI munkatársai végzik saját készletük terhére, a Készenléti Rendőrség által biztosított helyiségben Budapesten.

Előzmény: Fejetlenség továbbra is!