TMRSZ Mikulás 2010.

A TMRSZ 2010. december 4-én Budapesten megrendezett Mikulás rendezvény képei felkerültek a galériánkba. 103 darab kép érhető el. A képeket az írás további részében találhatjátok meg.

Először különböző ügyességi és játékos feladatokban vehettek részt a gyerekek mint például tortaevő verseny, francia drazsé evés időre.

Azután következett a bohóc műsora, amit nagy rajongással fogadtak. A sok játék és élmény után következett a jól megérdemelt nassolás és pihenés ideje: volt pogácsa, beigli, apró sütemények, üdítő és a felnőtteknek kávé.

Aztán megérkezett a várva várt Mikulás, aki név szerint szólította ki a gyerekeket a színpadra, hogy átadhassa a szakszervezet által összeállított igényes és minőségi csomagokat. A bátrabb gyerekek közös fényképezésen vettek részt a Mikulással, majd elbúcsúzott, mivel még nagyon sok csomagot kellett neki szétosztania.


A képek nagyméretű vetítése ide kattintva érhető el.

A képek egyenként itt tekinthetőek meg és innen is tölthetőek le.

A Mikulás ünnepség az idei évben Budapesten a Készenléti Rendőrség területén került megrendezésre. Megközelítőleg 150 gyermek és családtagjaik vettek részt a színes és vidám programokkal tűzdelt rendezvényen.

Megint következett egy kis pihenés, ahol lehetőség volt megkínálni a gyerekeket az adományozók által felajánlott finomságokkal: joghurt, puding, jégkrém. Nagy élvezettel csemegéztek a finomságok között a gyerekek.

Nagyon izgatottak voltak, hiszen nagy várakozás előzte meg a TV2-s sztárok érkezését!

Az este sztárjai (a Mikulás után) a Jóban Rosszban főszereplői voltak: Szorcsik Viktória (Bea), Baronits Gábor (Kristóf), Madár Veronika (Gyöngyi), Juhász Adrienn (Elvira), Posta Lajos (Müller Ottó), Bozsó Péter (Szlávik Jenő).

Közvetlenségükkel nagyon jó hangulatot teremtettek, játékos kérdéseikkel pedig elérték, hogy a gyerekek aktívak legyenek, amit TV2-s ajándékcsomagokkal jutalmaztak. A műsor után következhetett az autogram begyűjtése illetve a közös fényképek elkészítése! Azok a gyerekek, akik már megszerezték a fotókat és aláírásokat, azok még a terem egyik sarkában különböző motívumokat, állatfigurákat festethettek magukra. A műsornak este 6 órakor lett vége. A gyerekek elégedetten és boldogan mentek haza, és reméljük, hogy jövőre is részesei lesznek a TMRSZ ünnepségének valamint hasonló élményekben lesz részük.

Köszönet a budapesti tisztségviselőinknek, a rendezvényt biztosító Készenléti Rendőrség vezetésének, akik ebben a színvonalas műsorban segítettek és gyerekeinknek, unokáknak felejthetetlen élményt nyújtottak.

TMRSZ