A TMRSZ hárított, az Alkotmánybíróság előtt pattog a labda

A  Szekszárd Városi Ügyészség Vezetője egy valótlan tartalmú beadványra óvást nyújtott be a TMRSZ Vezetői Testületének döntése ellen, annak hamis sorszámát is megjelölve azzal, hogy azt  30 napon belül vizsgálja meg a TMRSZ és legközelebbi ülésén hozzon döntést, az általa valósnak vélt határozatot pedig helyezze hatályon kívül, és arról a Szekszárdi Ügyészséget értesítse.

A TMRSZ Vezetői Testülete a Szekszárd Városi Ügyészség döntését törvénysértőnek minősítette, ezért a törvényben előírt kötelezettségét teljesítve az Alkotmánybíróság elé terjesztette fel az ügyet elbírálásra, ezzel egyidejűleg büntetőfeljelentést tett a bejelentő ellen több bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A “hógolyó” néven az ORFK belső Intranetjén elhíresült egyén, aki a nap 24 órájában minden idejét a TMRSZ szétverésére fordítja, most elszámolhat arról, hogy ki vagy kik a felbujtói.

Megjegyzendő, hogy a TMRSZ-t és annak vezetőit megalakulásuk óta folyamatos eljárásoknak, vegzálásoknak vetik alá, a pszichikai terror minden eszközét bevetve ellenük, és az 50 éveket idéző módszer a Szekszárdi Városi Ügyészség koncepciózus eljárásában is visszaköszön. Ez is mutatja, hogy a valós érdekvédelem milyen riadalmat vált ki a hatalom birtokosaiból szinte minden szinten, és semmitől sem riadnak vissza, hogy a szervezetet szétverjék. A hatalom folyamatos támadásainak eredménye pedig éppen az ellenkezője lett, mert 5 év alatt a létszámuk 34 főről 8200 főre növekedett, azaz 242 szeresére nőtt, és növekszik nap mint nap.

Ma Magyarországon egy szakszervezet sem tud felmutatni ilyen dinamikus növekedést és olyan eredményeket, mint amit a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete Vezetői a tagságukért tesznek.

 

 

Anonymus