Utazási lehetőség Erdélybe

A Független Újságírók Szövetsége felajánlásából lehetősége nyílik TMRSZ tagoknak és családtagjaiknak május 20-tól május 24-ig kedvezményes áron egy erdélyi utazásra jelentkezni és résztvenni. Az utazás során Csíksomlyó a célállomás, de az út során a Drakula vár és sok más érdekes látnivaló is megtekintésre kerül.

Az utazás baráti alapon szerveződött, a Független Újságírók Szövetségének tagjai vesznek részt rajta. A TMRSZ-el együttműködő FÚSZ tagjai ezzel a lehetőséggel is mélyíteni szeretnék a két szervezet között fennálló jó kapcsolatot.

 

Az út öt napos,  május 20-án, csütörtöktől május 24-én, hétfőig tart. Az utazás busszal történik, a busz Nyíregyházáról indul. A részvétel díja 30.000,- Ft, ami magába foglalja

teljes útiköltséget, 
a szállás, 
a sofőr szállása, 
a sofőr napidíja, 
az autópálya, illetve autóút díja, 
valamint parkolási díjakat.

(A szállás  fejenként 10.000,- vagy 12.000,-Ft / fő  a négy éjszakára. Útiköltség 20.000,-Ft/fő)

Gyermekeknek:  14 éves kor alatt az útiköltség nem kerül pénzbe. Sikerült elintézni, hogy a szállás is a gyermekek részére  14 éves kor alattig  ingyenes!

Jelentkezni az elnok@fusz.hu e-mail címen lehet. Jelentkezéskor a tagsági igazolványotok számát is adjátok meg, mert csak TMRSZ tagok számára biztosított a részvételi lehetőség. A pontos programtervet a jelentkezők részére a Független Újságírók Szövetsége e-mailen megküldi.

 

Kapcsolódó oldal: Független Újságírók Szövetsége