Szálka a hatalom szemében

Tovább folytatódnak a kreált, mondva csinált büntetőeljárások a főtitkárral szemben.  Korábbi közleményünkben is megtalálható ezen a konkrét eset előzménye is. Bár az eljárással kapcsolatosan nem csak panaszt tettünk a hatóságoknál, hanem bűncselekmény alapos gyanúja miatt feljelentést is, a gépezet nyikorogva, de továbbra is próbálja a politikai utasításra működő darálógép szerepét játszani.

Mindezt azért, mert a hatalom szemében szálka és nemkívánatos egy folyamatosan erősödő, a munkavállalók érdekeiért a végsőkig becsülettel kiálló szakszervezet, mint amilyen a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete. Most pedig valóban kényelmetlenné vált, mert képes és demonstrál is a munkavállalói érdekekért. Ezért minden eszközzel próbálják ellehetetleníteni, ha másképp nem, akkor pszichikai terrorral. Egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni, az igazságot elhallgattatni csak egy ideig lehet. Február 5-én ismét ennek az álságos játszmának volt egy csörtéje.

Az alábbiakban megtekinthető a gyanúsítotti jegyzőkönyv és természetesen le is tölthető. A jegyzőkönyv mellé az előzmény anyagok átolvasását is javasoljuk, mert segítségükkel jobban megérthető ez a hamis játszma.

 

 

jegyzőkönyv

 

 

 

 

 

 

Letölthető anyag: Jegyzőkönyv – 2010.02.05. PDF formátum


Előzmények:

Ügyészségi jogsértések – feljelentés egy hadbíró ellen

Panasz az ügyészségi határozattal szemben – lepapírozták?

Közlemény