- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Az RV továbbra is a TMRSZ-szel közös kiállás mellett van

A Rendészeti Védegylet továbbra is a munkavállalói érdekeink védelme érdekében a TMRSZ-szel közös kiállás mellett van. Az alábbiakban a Rendészeti Védegylet Elnökének levelét olvashatjátok.


Szám: 2010/RV/15

Szima Judit Főtitkár Asszony
TMRSZ Főtitkára

Szekszárd

Tisztelt Főtitkár Asszony!

Tájékoztatom, hogy a Rendészeti Védegylet országos elnökségének és az RV rendőr tagszervezetei elnökeinek 2010. február 02. nap késő esti helyzetértékelése alapján kezdeményeztem a Demonstrációs Bizottság ülésének az összehívását 2010. február 03. napra. hogy 02. 03-án 15.00 óráig sürgősséggel meg tudja tárgyalni a nevezett bizottság az eddig együttműködő öt rendőrségi tagságú érdekvédelmi szervezet jövőbeni közös munkáját.

Azzal a céllal kezdeményeztem a tárgyalást, hogy a rendőrségnél működő négy országosan reprezentatív szakszervezet (BRDSZ, FRSZ. RV, TMRSZ) és az egy nem reprezentatív érdekvédelmi szervezet (RKDSZ) akciószövetsége megmaradjon, illetve újra működjön, függetlenül a mai nap hozott döntéseitől.

Tehát az RV részéről kértem a rendőrségi szakszervezetek demonstrációs bizottságát, hogy a BRDSZ, FRSZ, RV és az RKDSZ szakszervezetek ismételten kíséreljék meg a TMRSZ érdekvédelmi szervezettel az egységes és kölcsönös munkavégzést a rendőrségi munkavállalók 2010. évi cafetéria keretének jelentős megemeltetése érdekében. Ennek sikeréhez a Rendészeti Védegylet kéri a TMRSZ-t, hogy tegyen meg mindent a közös és hatékony szakszervezeti munkavégzés érdekében. ugyanis az akciószövetség fenntartása komoly és okos kompromisszumokkal lehetséges csak, egyben a rendőrségi dolgozók érdekeinek hatékony képviseletéhez elengedhetetlenül szükséges.

Szeged, 2010-02-02

Tisztelettel:

Katus Károly r. alezredes
Rendészeti Védegylet Elnöke