- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Figyelem felhívó akció a folyamatos elvonások miatt

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete szeretné a közvélemény figyelmét felhívni arra, hogy a rendőrök életszínvonalának folyamatos csökkenését eredményező, és évek óta tartó kormányzati ténykedés elfogadhatatlan a magyar rendőrség munkavállalói számára.

 

2010. 02. 02-án 9 órától Budapest több pontján – a Deák téren, az Árpád híd metróállomás környékén, a Nyugati Pályaudvar metróállomás környékén  valamint az országház előtt – a csatolt szórólapok osztásával szólítjuk meg a magyar állampolgárokat, amelyben felhívjuk figyelmüket törekvésünkre, és támogatásukat kérjük.

 

A rendőrségi munkavállalóknak ugyanis nem csupán a világgazdasági válság bekövetkezésétől, hanem már azt jóval megelőzően, évekre visszamenőleg egyre több elvonást, és illetményemelés elmaradást kellett elszenvedniük.

Eltökélt szándékunk, hogy mindaddig, amíg a jelenlegi kormányzat nem mutat minimálisan elvárható megértést sem a rendőrségi munkavállalók jogos igénye iránt, különböző akciókkal fogjuk felhívni a figyelmet a jelenlegi helyzet tarthatatlanságára, a kormányzat felelősségére és a rendőrségi munkavállalók megbecsültségének hiányára.

Budapest, 2010. február 2.

Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

 

 

1. oldal

(1. oldal)

 

2. oldal

(2. oldal)

 

 

3. oldal

(3. oldal)

 

4. oldal

(4. oldal)

Amennyiben a kormányzat irányában törekvésünket támogató véleményt fogalmaz meg

azt a 4. oldalon feltüntetett e-mail címekre is megküldheti!

 

Letölthető anyag: Szórólap PDF formátumban