- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Segítsetek szavazataitokkal!

Még két napig tudjátok támogatni!

Tagtársunk Ökrös Attila indult egy videópályázaton. Az első animációs videójával, korábban nem készített még ilyen technikával videót. A pályázat fődíja egy laptop. A pályázaton az a videó nyer, amely a legtöbb szavazatot kapja december 20-án éjfélig. Szoros a verseny és Attila jelenleg a 2. helyen áll. Támogassátok meg szavazataitokkal!

 

Csak azok a leadott szavazatok érvényesek, amely e-mail címekkel és telefonszámmal előbb feliratkoznak a pályázatot meghirdető cég hírlevelére. Mivel szavazati csalásra utaló jeleket találtak a szavazások adataiban, ezért vezették be ezt a szigorítást. Idézem:

Fontos információ: A StarKing videópályázat szavazásánál visszaéléseket tapasztaltunk. Mivel a verseny tisztaságához ragaszkodunk, az eredeti pályázati kiírásnak megfelelően csak azokat a szavazatokat tekintjük érvényesnek, amelyeknél a szavazó neve és email címe mellett a telefonszáma is szerepel. Ezt a feltételt a szavazatok összesítésénél visszamenőleg alkalmazzuk, hogy valós eredményeket kapjunk. A fair play jegyében december 16-tól december 20. éjfélig egy IP azonosítóról legfeljebb 5 darab olyan szavazatot fogadunk el, melyet azonos videóra adtak le.

Egy videóra egy e-mail címről csak 1 szavazat adható le.

Természetesen, ha több e-mail címmel is rendelkezel, és mindegyikkel feliratkozol – és megadod a telefonszámod – a hírlevélre, majd leadod a szavazatodat a videóra, azok érvényes szavazatok. 1 IP címről maximum 5 szavazatot fogadnak el!


 

Szavazni is megéri, mert azok között, akik feliratkoztak a hírlevélre és leadták szavazatukat, a cég egy új kamerás iPod Nanót sorsol ki. Később van lehetőség a hírlevélről történő leiratkozásra (a sorsolás és eredmény kihirdetését követően december 22. után célszerű). Mivel alapvetően nem a szakmai érvek, hanem a begyűjtött érvényes szavazatok döntenek a fődíjról, ezért kérem segítsetek tagtársunknak. Megközelítőleg 50 szavazattal már nyertes lehet, jelenleg a 3. helyen áll!

Kérlek támogassátok meg szavazataitokkal.

Mit kell tenned, amennyiben szavazatoddal segíteni szeretnél?

1. Ezen a címen iratkozz fel az e-mail címeddel, e-mail címeiddel és telefonszámmal a hírlevélre (a csillagozott mezőket mindenképpen ki kell tölteni!): http://www.starking.hu/pages.php?pageid=10

2. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben megerősítést kérnek a hírlevélre történő feliratkozásra. Ezt feltétlenül meg kell erősítened.

3. Ezek után, ha ez rendben lezajlott, menj erre a címre (itt tekinthető meg Attila által készített reklám-animáció), és a videó alatt az E-mail cím mezőbe írd be azt az e-mail címet, amit a hírlevélhez is megadtál, majd nyomd meg a “Szavazok” gombot.
http://www.starking.hu/pages.php?pageid=64

Ha több e-mail címmel is feliratkoztál a hírlevélre és szavazni akarsz, úgy azokkal az e-mail címekkel is add le a szavazatodat. Sőt! Szólj az ismerőseidnek is! Fontos, hogy telefonszámot is meg kell adni, ez biztosítja a szavazatok tisztaságát!

A szavazatok állásáról ezen a címen tudsz tájékozódni (naponta frissítik):
http://www.starking.hu/pages.php?pageid=42 és meg tudod nézni a többi pályaművet is. Természetesen akad jobb is, de a kiírás alapján a kapott szavazatok száma a dönt és segítsünk tagtársunknak, nyerjen egy TMRSZ-es!

Hajrá TMRSZ!