- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

A TMRSZ felvételt hirdet

2 fő személyvédelmi, rendfenntartó munkakörre

A TMRSZ-t és annak különböző szintű tisztségviselőit a közelmúltban sok olyan verbális és a kormányzat, társ szakszervezetek, illetve a munkáltató részéről megnyilvánuló valós támadás érte, amely a jelenlegi rendszerben egyenes következménye annak, hogy a TMRSZ hiteles munkavállalói érdekvédelmet folytat.

A közelmúlt egyik sajtónyilvánosságot kapott esete volt, amikor egy zártkörű TMRSZ rendezvényen, a TMRSZ küldöttértekezletét FRSZ-es tisztségviselők a rendezvényre betörve zavart keltettek, botrányt okoztak. A zavarkeltéssel az értekezlet menetét gátolták, félelemkeltő szándékot sem nélkülöző ténykedésükkel megbotránkozást keltettek a jelenlévő TMRSZ tisztségviselők körében.

A TMRSZ 7000 fő feletti létszáma, a szervezettség foka sok és az a tény, hogy valóban a munkavállalók érdekeit képviseli, Magyarországon 2009-ben komoly kihívás elé állítja szakszervezetünket. A TMRSZ működésének zavarása, tisztségviselőinek kirúgással, börtönnel fenyegetése, a szervezet sérelmére elkövetett bűncselekmények elkövetéséhez a munkáltató bátorító tétlensége megfelelő válaszlépések megtételét követeli szakszervezetünktől.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetése továbbra sem képes megvédeni a szakszervezetünket a jogtalan támadásokkal szemben, melyek működésünket akadályozzák, sok esetben veszélybe sodorva érdekvédelmi munkánkat.

Fentieket figyelembe véve, ezért a TMRSZ felvételt hirdet 2 fő személyvédelemben vagy terrorelhárításban jártas a Rendőrség állományában lévő hivatásos állományú tiszt, vagy tiszthelyettes részére – rendelkezési állományba vétel mellett – szakszervezeti tisztségviselői feladatok ellátására.

A munkavégzésről tudni kell:

– Személy- és rendezvénybiztosítási feladatok jellemzően hivatali munkaidőben;
– Elsősorban Tolna megye területén, de országosan bárhol alkalmanként;
– Hivatali munkaidőn túl túlóravégzés szabályai szerinti ellentételezés;

 

Alkalmassági követelmények:

– TMRSZ szakszervezeti tagság
– személyvédelmi, vagy terrorelhárító szakterületen szerzett legalább 5 éves gyakorlat
– „B” kategóriás vezetői engedély
– önvédelmi maroklőfegyverre kiadott érvényes engedély
– kiváló fizikum, (küzdősportban szerzett jártasság előny)
– titoktartási nyilatkozat aláírásának vállalása  (a munkakör bizalmi jellegére tekintettel)

A jelentkezők fényképes, részletes szakmai önéletrajzát (telefonszám, e-mail cím megjelöléssel) a TMRSZ e-mail, vagy postacímére kérjük megküldeni. A pályázatok elbírálásáról a jelentkezőket írásban értesítjük. A pályázatok elbírálásának határideje: folyamatos.

 

 

TMRSZ