- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

TMRSZ fellépésére haladéktalanul utalnak!

15-45 ezer forinttal kevesebb fizetés a Lökösháziaknak.

 

Szám: Kü-378/2009.

 

Seres Ildikó r. alezredes

ORFK GF Dél-alföldi GEI

Vezetője

részére

Szeged


Tisztelt Alezredes Asszony!

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete arról szerzett tudomást, hogy a Lökösházi Határrendészeti Kirendeltségen dolgozó kollégák a nekik járó fizetés helyett jóval kevesebb összeget kaptak. A szeptember havi fizetésük 12-45.000 forinttal volt kevesebb az elvártnál.

Kérem szíves tájékoztatását arra vonatkozóan, hogy ennek mi az oka, továbbá, hogy az elmaradt összeget mikor és mi módon kapják meg az érintettek.

Kérem továbbá gyors intézkedését, hiszen ez esetben a kollégák megélhetéséről, anyagi érdekeikről van szó.

Szekszárd, 2009. október 5.

Tisztelettel:

 

Szima Judit

Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete
Főtitkár

Szám: 6/54-108/ált. 2009.

Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete
Szima Judit Főtitkár Asszony
részére

Szekszárd

 

Tisztelt Főtitkár Asszony!

Hivatkozással a Kü-378/2009. számú átiratára tájékoztatom, hogy 2009. szeptember hónapban Lökösháza Határrendészeti Kirendeltségéről a délutáni, éjszakai valamint készenléti pótlék feladás nem minden dolgozó vonatkozásában került megküldésére a Dél-Alföldi GEI részére, így annak számfejtése nem volt lehetséges. Az illetmény utalásának napján dolgozóink jelezték, hogy kevesebb összeget kaptak, így a kimutatást pótlólag megkértük, melyet soron kívül számfejtünk és kiutalunk.

Tájékoztatom, hogy a Központosított Illetményszámfejtő Rendszer a hóközi kifizetések során a személyi jövedelemadót nem teljes mértékben vonja le, így a kiutalt összeg magasabb a tényleges nettó összegnél, mely a következő havi fizetésnél korrigálásra kerül.

Szeged 2009. október 6.

Tisztelettel:

Seres Ildikó r. alezredes
igazgató