Rendvédelem és közbiztonság

Vasárnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom meghívására a Radikális változás! szakmai konferenciasorozat rendvédelem és közbiztonság témakörében, több meghívott előadó mellett Szima Judit a TMRSZ főtitkára tartott előadást.

Előadásában négy fő témakört érintett. Elsőnek a jelenlegi rendészeti helyzetet elemezte szakmai szemmel. Megpróbált rávilágítani arra, melyek azok a fő problémák, okok, amelyek a rendészeti szakma színvonalának romlását okozták, okozzák. Ezt követően rátért arra, hogy milyen rendészetre lenne szüksége Magyarországnak.

Érintette a Csendőrség visszaállításának kérdéskörét is tekintettel arra, hogy a TMRSZ-szel együttműködő Jobbik Magyarországért Párt egyik fő program törekvése e testület magyarországi visszaállítása. Az előadás utolsó részében a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet létrejöttének okairól, a rendészeti munkavállalók nézőpontjából a magyar rendőrök napi problémáiról, dilemmáiról és az érdekvédelem valódi szerepe a szakmai rendészet kialakításában témakörökről beszélt az érdeklődő hallgatóságnak.

 

Az előadás teljes anyaga a terjedelmére tekintettel letölthető formában érhető el.

 

Letöltés: tmrsz_eloadas_091004.pdf