- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Fogjunk össze! Rendőrök a Rendőrökért!

Kollégák, rendőrök figyelem!

Új szelek fújnak a Rendőrségen. Ezek a szelek el akarják fújni mindazt, amit azért kaptatok, mert szolgáltok!

Mindenkit érint az ügy! Téged is, aki az utcán rend őrködsz, Téged is, aki az irodádban ülve írod épp a 30-adik ügyedet, Téged is, aki most szereltél fel, és Téged is, aki a kapitányságvezetői székre vársz. Mindenkire vonatkozik, aki rendőr.

 

A 13-dik havi fizetés eltüntetése után és a jelenlegi tervezet elfogadása után nem sok minden marad egy rendőrnek, csak a hivatástudat. Azzal pedig nem lehet villanyszámlát, gázszámlát fizetni.

– Köteleznek az egészségügyi szűrésre, a fizikai felmérésre, a pszichológiai alkalmasságra, de az 1,2 , 1,5 , 2 szorzók jogosultságát olyan mértékben kívánják csökkenteni, hogy biztos ne járjon szinte senkinek
– Mehetünk 60 évesen nyugdíjba, nincs “kor pótlék”, nincs megbecsülés
– Nem lesz étkezési utalvány.
– A ruhapénz felhasználását számlával kell igazolnunk. Villanyszámlát nem fogadnak el.
– Nincs meghatározása, sem korlátozása annak, hogy az országunk területén hová vezényelnek.  Akár 200-300 kilométert is utazhatunk, hogy szolgáljunk.
– Jönnek a szerződéses rendőrök. Fele annyiért végzik a munkát majd mint te. Ha valami nem tetszik, két jelentkező áll a helyedre.

A felsorolás nem kitaláció! Néhány apróság a szeptember 25-én parlament elé előterjesztésre javasolt HSZT módosításairól. A parlamentben a honatyáink úgy kapják kézhez a tervezetet, hogy a munkavállalói oldal által támogatott a javaslat. Fogalmuk se lesz, mit tesznek Veletek. Egy Kónya Péter, egy dr. Bárdos Judit, egy Pongó Géza és egy Katus Károly nevű ember úgy döntött, hogy ez a tervezet elfogadható minden rendőrnek. Szeptember 25-én felemelték a kezüket, igennel szavaztak a tervezetre. A kormánytól cserében kaptak valamit. Megemelik a tagjaik után járó munkaidő kedvezményüket. Ennek az időnek a felét magyar forintban kapják. Korrekt kis üzlet. Azért tudták törvényesen megtenni ezt, mert Ti rendőrök felhatalmaztátok őket erre. Mi több még pénzt is fizettek nekik ezért a munkáért. Az a neve ennek a pénznek, hogy tagdíj. Tényleg ezzel bíztátok meg őket????

A TMRSZ TILTAKOZOTT A TERVEZET BEVEZETÉSE ELLEN. 6000 RENDŐR NEVÉBEN TILTAKOZTUNK, NEM A MAGUNK JAVÁT NÉZTÜK. Eddig hiába. Nem adjuk fel, továbbra is minden követ megmozgatunk, hogy “…ez a szégyenteljes tervezet NE kerülhessen elfogadásra!

Most eljött annak az ideje, hogy MINDEN RENDŐR TEGYEN VALAMIT SAJÁT MAGÁÉRT! Azért, hogy a szerzett jogait NE tudják egy tollvonással elvenni. Itt az ideje, hogy eldöntsük hová akarunk tartozni! Lépj be hozzánk még ma! Ha nem 6, hanem 12 ezer rendőr nevében kérünk, akkor sokkal többet nyom a latban amit kérünk, amit követelünk. Tegyetek azért Ti magatok is, hogy a valós érdekvédelmet folytató TMRSZ támogatottsága, Rendőrségen belüli szervezettsége aggodalommal töltse el azokat, akik rendőrcsaládok életével kívánnak packázni, rendőrcsaládok életét váltják aprópénzre, hogy a csökkenő taglétszámuk mellett is megőrződjenek saját munkajogi kiváltságaik!

 

TMRSZ

 

Hívhattok azonnal is tájékoztatásért bennünket!!

Szabóné Jámbor Brigitta 06 70 459-9402, Kurmai Mihályné 06 70 372-8949, Turi Zsuzsanna 06 70 459-0064, Hancz Rita – 06 70 430-8096, Laukó László – 06 70 330-8103