- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Élménybeszámoló

Hideg, esős reggel indultunk neki. A hideg ellenére is sok jelentkező volt egy kis “lövöldözésre”. Sajnos közbeszólt a budapesti meleg felvonulás, a jelentkezők felét berendelték munkára.

 

17-en gyűltünk össze Orosházán az “Underground Paintball” pályáján.

 

Underground Paintball

Rövid ismerkedés, fegyverkiosztás után irány a pálya. Két csoportra oszlottunk, szétfutottunk, és veszettül lövöldöztünk mindenre ami mozog. Az első menetben több liter ételszínezéket juttatunk az aljnövényzetre és néha egymás arcába. 7 x 15 percet “háborúztunk” egymás ellen, utána a legvégén utolsó lőszerig lőttük egymást.

A játék vad. Nagyon vad. Nagy gyerekek kis csapata össze vissza futkos és egymást lövöldözi. Óriási élmény. A találatok fájnak. Fedetlen testrészen szép 50 forintos nagyságú sötétlila foltot hagynak. Fedett testrészeken kéket.
Pont olyan erős nyomot hagynak, hogy az embernek ne jusson eszébe elé állni önként. Egy kis emlékeztető, a játék utáni egy hétben segít felidézni az eseményeket.

Képek a játékról itt tekinthetőek meg.

A játék eredményei számokban:

– 4-5000 lőszer mínusz

– két szál kolbász

– 30 kifli

– 15 liter víz

– két könnyű sérült

– egy súlyos sérült (bal kéz, orsócsonttörés)

 

A játék után rövid eredményhirdetés következett. Nem nyert senki.
Pontosabban mindenki nyert egy jó napot. Ezt így gondolja a szerencsétlenül járt Orosházi titkárunk is. Törött kézzel játszotta végig a napot. Mikor hazaért, akkor vette észre, hogy nem bírja felemelni a sörösüveget. Mivel ez az állapot tarthatatlan volt számára, ezért orvoshoz ment, aki begipszelte a kezét nyakig. Elmondása szerint fedezékbe vetődött, de valójában akkorát esett mint az ólajtó. Szerencse a bajban, hogy a jobb kezével továbbra is meg tudja emelni a sörösüveget.

Október 3-án 09 óra 00 perckor a Szentesi laktanyában, Magyarország egyik legjobb paintballra kialakított épületegyüttesében tartjuk a visszavágót, ahová mindenkit várunk szeretettel.

 

Laukó László