- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Levették az intranetről elérhetőségünket

Többen is jelezték tagjaink közül, hogy a rendőrség belső hálózatán működő intra.police.hu oldalról a TMRSZ honlapjára mutató hivatkozást eltávolították, a többi szakszervezeti oldalra mutató hivatkozás továbbra is megtalálható. Ez azért is furcsa, mert pontosan arra való hivatkozással került csak hivatkozás elhelyezése, mert a szakszervezeti oldalak elérését minden dolgozó számára engedélyezték interneten keresztül, így egyrészt a szakszervezetek anyagaik tárolásával nem terhelik a belső hálózatot és naprakész információik közreadását saját maguk meg tudják oldani. Választ kértünk a TMRSZ oldalára mutató hivatkozás törlésének miértjére. A választ az ORFK Szóvivői Irodától megkaptuk.

 

 

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
HIVATAL
Szóvivői Iroda

Szám: 22502/09.ált

Szima Judit Asszony
Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet
főtitkár

Tisztelt Főtitkár Asszony!

Tájékoztatjuk, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének honlapjára mutató linket a Rendőrség intranetes honlapján, az intra.police.hu-n nem áll módunkban elhelyezni.

Az Ön által képviselt szakszervezet honlapjáról olyan honlap érhető el, amely egyértelműen törvénysértésre buzdít, rendőrellenes, sérti a szolgálati tekintélyt, a Magyar Köztársaság Rendőrségének szolgálati rendjét, szolgálati fegyelmét, több rendőrt igaztalanul, vádaskodva szándékosan rossz színben tüntet fel, valamint a TMRSZ érdekvédelmi tevékenységéhez nem köthető politikai szerepvállalása összeegyeztethetetlen a pártpolitikától független Rendőrség iránt támasztott törvényi elvárással

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Magyar Köztársaság Rendőrsége, mint az intranetes honlap tulajdonosa, üzemeltetője ás tartalomszolgáltatója szabadon dönthet és dönt is arról, hogy milyen tartalmakat jelentet meg az intranetes felületén.

Budapest, 2009. július 7-n.

 

ORFK Szóvivői Iroda