- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Horgászverseny – Fontos változás!

Üdvözletem kollégák.

Egy nagyon fontos pontosítást szeretnék közzétenni. A Kondoroson 2009 június 13-án, (nagy érdeklődés esetén 14-én is) megrendezésre kerülő horgászversenyünkkel kapcsolatosan egy fontos információt tévesen közöltem.
 
A horgászvíz magán tulajdonú, így az ottani horgászathoz nem szükséges az állami horgászjegy megléte! Tehát ha valaki részt kíván venni a versenyen, állami horgászjegy nélkül is megteheti!

Várjuk a jelentkezéseket továbbra is. A versenyen a nevezési díj magában foglal egy egytálételt is, és olcsó büfé is lesz kinn. Reményeim szerint egy kellemes napot tudunk eltölteni majd a tó partján. Aki mindkét napon szeretne rész venni, annak kedvezményesen 2500 ft/fő áron kitűnő színvonalú szállást tudok foglalni.

A hiba miatt a jelentkezési határidő június 12-e. Erre a két napra csak az első 50 versenyző nevezését tudjuk elfogadni, tekintettel arra, hogy naponta 25 fő tud kényelmesen, egymás zavarása nélkül horgászni a tavon. Amennyiben többen lennénk, újabb hétvégére eső napokat tudunk kiírni, a versenyzésre. Amennyiben lesz hely, hozhattok „nem rendőr” horgászt is, de ők sajnos nem versenyezhetnek díjakért, mivel tmrsz tagoknak lett a verseny kiírva. Kivéve ha pártoló tagokról van szó. J

Kérem, hogy a helyi tagságot tájékoztassátok a versennyel kapcsolatos változásról, ezt a vendégkönyvünkbe és a hozzászólásokhoz is felírtam.
 
A lényeges hibáért mindenkitől elnézést kérek.

Laukó László – TMRSZ
 
 
 
Előzmények:
Horgászverseny
Kedvcsináló a horgászversenyhez