Cikk címe

ez egy test szöveg

Tájékoztatjuk a tagságunkat, hogy az előzetes ígéretünkkel szemben az alaki szemléket Békés megyében nem tudjuk ellenőrizni, mivel azok elmaradnak. Erről hivatalos tájékoztatást képviselőinktől kaptunk.

Az ügyben megkeressük a megyei rendőr-főkapitány Úrat, tájékozódás céljából. Előzetes információnk szerint a szemlék azért maradnak el, mivel azok aránytalanul sok többletköltséget okoznak.

Egy hozzászóló 2009.03.26-án a Békéscsabán lévő alaki szemlékről írt fel, sok egyéb más mellett.

A szöveg így szólt:

Nálunk Békéscsabán

……………… Nálunk még mindig divat az un.” Alaki szemle”. Összehívnak mindenkit, jobbra át, balra átot gyakoroltatnak az állománnyal, majd egymás előtt vizsgáztatnak, megszégyenítnek minket. próbáltál már 150 ember előtt vizsgázni abból, hogy ki az orfk közbiztonsági igazgatójának helyettese, vagy abból, hogy mi az intézkedés magánlakásban harmadik pontja szó szerint? Ha valakinek nem megfelelő a ruházata, az állomány elé állítva röhej tárgyává teszik. 

A legközelebbi ilyen szemle április 28-án lesz. Jó kis program, mindenki előre dühöng miatta. Honnan lenne jó ruhánk, nincs egy vasunk sem. A főnökök nagyon élvezik ezt. 

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Más helyeken is így megy?

A TMRSZ az írás megjelente után 2009.03.27-én írásban tájékoztatta a Békés megyei RFK. vezetőjét, hogy a helyi tisztségviselőnk az alaki szemlén megfigyelőként megjelenik.

– elso

masodik

harmadik

negyedik

 

Forrás: www.index.hu