Nyári táborozás – Balatonakali

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet és a Rend-Őréért Közhasznú Alapítvány további díjmentes nyaralási lehetőséget biztosít.

Közös szervezésben folytatva hagyományát a jól sikerült 2006. évi keszthelyi, 2007. évi Neszmélyi, 2008. Tőserdei tábor után, újra, a 2009-es évben is tagjai gyermekei részére, összesen a 100 fős Debreceni tábor mellett,  további 20 főnek díjmentes nyaralási lehetőséget biztosít.

Helyszín: Balatonakali

Idő: 2009. augusztus 1-től 7-ig

A tábor elkerekített részen van. A létszámtól függően egy maximum két csoport lesz még a táborban. A táborban a nap minden szakaszában 18. életévet betöltött rendező lesz a gyerekekkel.
A táborba 6 és 13 év közötti gyerekeket várunk.

Elhelyezés: 5-6 személyes faházakban

Étkezés: teljes ellátás

Program:

A tábor során a gyerekek un. családokra lesznek osztva. A családok egymással versenyeznek a tábor végéig különböző játékos és ügyességi feladatokkal. A kerettörténet a rendőrség és a rendőri munka köré épül.
Egy nap három nagyjáték kerül megszervezésre. Reggel, délután és este. 
A játékok rossz idő esetén sem maradnak el. Ebben az esetben esőterv készül és fedett termekben folytatódik a játék. Természetesen szinte minden nap strand.
A kitöltött jelentkezési lapot a titkáron keresztül, vagy egyénileg a TMRSZ Központjába kell eljuttatni 2009. május 25-ig. (belső futár cím: TMRSZ Szekszárd)

Ezt követően a TMRSZ Vezetősége dönt az elosztásról. Az elosztást követően a Táborozásban résztvevők értesítést kapnak.

A rendezők a változtatás jogát fenntartják!

 

Letöltés: jelentkezési lap     ( Előbb mentsd le a gépedre és utána töltsd ki! )