- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

KMB-seknek újabb időpont

Az alábbiakban az ORFK Humánigazgatási Szolgálat vezetőjétől jött levelet olvashatjátok a körzeti megbízotti állomány előresorolásával kapcsolatosan.

ORSZÁGOS RENDŐR_FŐKAPITÁNYSÁG
HUMÁNIGAZGATÁSI SZOLGÁLAT

Szám: 13175/2/08.

Hiv. szám: ORFK-16/2008.

ORFK-16-1/2008.

Szima Judit főtitkár asszonynak,
Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete
Szekszárd
Tanya u. 4.

 

Tisztelt Főtitkár asszony!

 

A fenti hivatkozási számon megküldött, a körzeti megbízotti állomány előresorolásával kapcsolatos átiratára a következő tájékoztatást adom.

A kormányzati döntést követően felmértük a Rendőrség körzeti megbízotti állományának létszámát, ami jelenleg 1837 főt jelent.

A kormányzati döntés óta a többletfedezet biztosításával kapcsolatban folyamatos tárgyalások folynak az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériummal.

Az átsorolás végrehajtásához megfelelő anyagi fedezetre van szükség, melyet a Rendőrség egyrészt az e célra elkülönített keretből, valamint más feladat ellátására elkülönített keret terhére tud kigazdálkodni.

A körzeti megbízottak II/III. besorolásból II/IV. beosztási kategóriába történő előresorolására 2008. június 1-jei hatállyal kerül sor.
Az érintett állomány részére tehát 2008. június havi bevezetéssel kerülne biztosításra az előresoroláshoz kapcsolódó illetménykülönbözet.

A 2008. január 24-én tartott országos rendőrfőkapitányi értekezletről készült jegyzőkönyv 2008. április 7-én az Ön részére elektronikus úton megküldésre került.

 

Budapest, 2008. május 6.

 

Tisztelettel:

 

Zsinka András r. dandártábornok
szolgálatvezető

ORFK válaszlevél

Letölthető PDF