Nyári gyermektábor

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet és a Rend-Őréért Közhasznú Alapítvány Díjmentes nyaralási lehetőséget biztosít.

Közös szervezésben folytatva hagyományát a jól sikerült 2006. évi keszthelyi, 2007. évi Neszmélyi tábor után, újra, ebben az évben is tagjai gyermekei részére, összesen 60 főnek díjmentes nyaralási lehetőséget biztosít.

Lakitelek, Tőserdőn

2008. július. 07-től 13-ig.

A tábor helyszínén „nyílt napokat” rendezünk, melynek programja: bűn- baleset- drogmegelőzés, az egészséges életmódra nevelés, KRESZ oktatás.

A tábor célja:

Felhívni gyermekeink figyelmét a negatív életvitel káros hatásaira.

Kulturált és biztonságos közlekedésre való nevelés játékos formában.

Önvédelmi oktatáson keresztül erősíteni magabiztosságukat és erőnlétüket.

Kirándulásokon keresztül a környék megismertetése.

A kitöltött jelentkezési lapot a titkáron keresztül a TMRSZ Központjába kell eljuttatni május 25-ig. Ezt követően a TMRSZ Vezetősége dönt az elosztásról. Az elosztást követően a Táborozásban résztvevők értesítést kapnak.

Szállás: Tőserdőn faházakban lesz, 4-6 fő elszállásolása szobánként.

Étkezés napi három alkalommal. A táborba való, illetve onnan történő elszállításáról elsősorban a szülőknek kell gondoskodnia.

A táborba elsősorban 7 és 16 év közötti gyermekek jelentkezését várjuk.

Csacsigolás, erdei kastély megtekintése, dió málna, bodza, szamóca üdítő kóstolása egy pincészetben, lovaglás, strandolás, kézműves foglalkozás, tüzoltóbemutató, habparti, divatbemutató, legyen Ön is milliomos játék, kirándulás ópusztaszerre
karaoki discó és egyéb meglepetések.

Közben fagyizás, szórakozás, buli fanta haverok stb…!

A rendezők a változtatás jogát fenntartja.

Jelentkezési lap letöltése