XIV. kerületi TMRSZ titkár felhívása

Tisztelt kollégák!

Pályázati felhívással fordulok hozzátok, munkatársakat keresve.


Szekeres Gábor r.ftzls. vagyok a BRFK.XIV. kerületi Rendőrkapitányság KMB-se továbbá a TMRSZ XIV.ker. Tagszervezetének titkára.
Kerületünk járőr, járőrvezető és KMB-s státuszokban kollégákat keres. Tudom, hogy BRFK szinten nagy a fluktuáció, de hátha tudtok valakit, aki szívesen dolgozna nálunk. A munka rengeteg, sok a baleset és egyéb szokásos mindennapi küldések. Ugyanakkor a kerület nagyon szép. Az önkormányzatnak köszönhetően szerződéses másodállási lehetőségek sokasága van. Gondolok itt a térfigyelő kamerák mustrálására továbbá a kerületőrséggel közösen folytatott gépkocsizó járőrszolgálatra és az Önkormányzat és Okmányiroda őrzésére. Van cirkuszunk és állatkertünk, ahová a dolgozóink ingyenes belépést kapnak családtagjaikkal együtt.

A felső vezetés 2007. július 01-el megváltozott. Már nincs “nívópálcát fogj” vezényszó. Ellenben egy nagyon rendes kapitányságvezető irányítja mindennapjainkat, aki teljes mértékben együttműködő a szakszervezetekkel. Megalakította a kapitányságon belüli szociális bizottságot, ami a bajban lévő kollégákon próbál segíteni.  Őrült jó osztályvezetőnk és alosztályvezetőink, vannak akiknek köszönhetően a morális és mentális helyzet kiegyensúlyozott. Korlátlan, ingyenes sportolási lehetőségeket biztosított a kap.vez../úszás, futás, foci/

Tudom, hogy sokan inkább vidékre koncentrálnak, de talán vannak olyan kollégák, akik Budapesten maradnának és csatlakoznának csapatunkhoz.

További információ:

Szekeres Gábor r.ftzls.
06/70-70-13779